content image
content image

Wendy

content image

Schoonheidssalon Skincare by Wendy in Diemen is in April 2009 opgericht door Wendy Verhage – Beenen voor verbetering en verzorging van uw huid.

Uiteraard is uw schoonheidsspecialiste Wendy volledig gediplomeerd Schoonheidsspecialiste en volgt geregeld scholingsdagen, cursussen en workshops om helemaal up-to-date te blijven.

Wendy staat voor u klaar om uw huid in een goede conditie te brengen en te behouden!

Skincare by Wendy is aangesloten bij de branchevereniging ANBOS (Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging).
Alle ANBOS schoonheidsspecialisten hebben een door de ANBOS erkend diploma en werken volgens de code van de schoonheidsspecialist. Dat betekent dat zij de normen voor hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieu die door de brancheorganisatie zijn vastgesteld, in acht nemen. Kortom, kiest u voor de ANBOS schoonheidsspecialist dan kiest u voor deskundigheid en kwaliteit.

Kennismakingsaanbieding

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om uw huidconditie en huidbeeld te verbeteren?
Dan heeft Skincare by Wendy een aantrekkelijke kennismakingsaanbieding waar u tegen een tijdelijk verlaagd tarief gebruik van kan maken. Klik hier voor de kennismakingsaanbieding.

Bel of mail nu voor een afspraak!